DrónVilág

gopro_herocast_1

Rettentő hasznos kütyüt jelentett be az akciókamerák guruja, a HeroCast segítségével sok profi és amatőr filmes álma valósulhat meg. A Vislink-el közösen fejlesztett transzmitter a Hero3+ és Hero4 kamerákhoz csatlakoztatva HD vagy full HD minőségben, vezeték nélkül közvetíti az élőképet, másodpercenként 60 képkocka megjelenítésével.

A HeroCast két verzióban érkezik, GoPro kameránkhoz csatlakozhatunk HDMI kábelen keresztül vagy választhatjuk a BacPac megoldást, ahol a két termék egyetlen vízálló házban került összeépítésre. Akinek a 40 perces működést biztosító gyári akkumlátor nem elég, az külső forrásból is megoldhatja a HeroCast energiaellátását.

gopro_herocast_2

A GoPro ezzel a kiegészítővel alaposan alávágott a DJI és a 3DR drónjainak, hiszen az élő full HD közvetítés funkciója mind a Phantom 3, mind a SOLO kvadkopter egyik legfontosabb újításának számított. Most, hogy a Hero akciókamerák tulajdonosai maguk is megoldhatják a magas minőségű, vezeték nélküli képátvitelt, sokan inkább maradnak a saját gép építésénél és meglévő koptereiket illetve kameráikat fogják feltuningolni.

gopro_herocast_4

Egyetlen tényező azonban a házi barkács híveit is elgondolkodtatásra bírhatja, nevezetesen a HeroCast ára: kapaszkodjunk meg, a tenyérben elférő kis kütyüért 7500 dollárt, vagyis bő 2 millió forintot kell kicsengetnünk és ebben nincs benne a Hero kamera!

Címkék: Média Szenzor

A bejegyzés trackback címe:

https://dronvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr837479350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása