DrónVilág

zerotech_xplorer_3.pngGyönyörű drónt dobott piacra a ZeroTech, akik ezzel első saját építésű, kompakt kopterüket tették le az asztalra. A shenzeni cégtől érkező Xplorer feszes élekkel és szellőzőnyílásokkal borított teste szigorú külsőt tükröz, sötét festésén jól mutatnak a neonzöld csíkok. Vékony, befelé dőlő lábai repülés közben a rotorok felé kihajlíthatóak.

zerotech_xplorer_1.pngTisztességes, 25 perces repülésre biztosít elegendő energiát az 5200-as LiPo aksi, a levegőben három repülési fokozat között váltogathatunk. Funkciók terén ne várjunk túl sokat, a klasszikus manőverek (hazatérés, pozíciótartás) és egy előre kijelölt, 16 pontos útvonal automata berepülésén kívül nem találkozhatunk olyan extrákkal, mint amilyeneket például a SOLO kínál.zerotech_xplorer_4.jpg

Az Xplorer kamera nélküli alapgép mellé érkezik egy Vision és egy Pro változat, előbbi a gyártó saját, 14 megapixeles HD kameráját kapta meg, utóbbi pedig egy GoPro Hero 3/4 akciókamerával kompatibilis gimbalt. Mindkét variánshoz jár a Wifi jelerősséget 700 méteres távolságig kiterjesztő egység, mely a kontroller hátán kapott helyet.zerotech_xplorer_2.png

Összességében azt mondhatjuk, egy rendkívül mutatós belépő szintű kvadkopter érkezett Kínából. Az Xplorer 510, a Vision és Pro 960 dolláros árcetlivel kerül a polcokra, ami azért valószínűleg kevés lesz ahhoz, hogy felvegye a versenyt a DJI Phantom 3-as árával, de legalább alternatívát kínál a Hero kamerák tulajdonosai számára.

A bejegyzés trackback címe:

https://dronvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr507545856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása