DrónVilág

3dr_solo_gimbal.jpg

Sokáig pletyka szintén pedzegették, nemrég hivatalosan is megerősítést nyert, a 3DR vadonatúj kvadkopterét a kameratartó egység nélkül kapják kézhez az első vásárlók. A cég rövid emailben tájékoztatta megrendelőit arról, hogy a gimbal érkezését legkorábban júniusban, bő 4 héttel a kopter kiszállítása után várhatják. A 30 napos visszavásárlási garancia tekintetében a 3DR természetesen rugalmas, az érintett felhasználók esetében a gimbal megérkezésének napjától számítódik.

3dr_gimbal_delay.jpgA kényszerű csúszás okairól eddig szinte semmi sem került napvilágra, de sokan a GoPro kamera szoros integrációjával kapcsolatos problémákra tippelnek. Ahogyan azt a SOLO megjelenésekor megírtuk, a 3DR kiemelt figyelmet fordított arra, hogy a neves akciókamera tökéletesen együtt éljen a kopterrel, ennek érdekében számos egyedi funkció került kialakításra. Éppen ezért különösen fájó pont, hogy a DJI egyeduralmának megtörésére tett kísérlet máris ilyen blamával indul.

3dr_solo_5.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dronvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr317534256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása