DrónVilág

fendi_parrot_ardrone_milano

Igazán egyedire sikerült múlt csütörtökön az olasz FENDI legújabb kollekciójának bemutatója, melyet a modellek és nézők felett repkedő Parrot AR Drone segítségével élőben közvetítettek a luxusruházati cég honlapján. A kuriózumnak számító projektbe beszállt a Google is, ők biztosították a streaming szolgáltatást.

A showt az a Karl Lagerfeld vezényelte le, aki maga is a kütyük megszállottja, állítólag 70 különböző iPodot tart otthon.  Ezzel a Pietro Beccari vezette divatház az első, amely pilóta nélküli repülőt vetett be kifutója felett, az innováció és kreativitás melletti elköteleződésüket hangsúlyozandó.

fendi_parrot_ardrone_milano_2

A Lowe & Partners marketing tanácsadója, Zoe Lazarus szerint megszokott jelenség, hogy a művészet és kultúra elsőként veszi át és igazítja saját igényeinek megfelelően a technológia legújabb vívmányait. A drónokat már egy ideje nagy sikerrel alkalmazzák fotóművészek, reklám- és hirdetési szakemberek, akik így eddig megközelíthetetlen helyszíneket képesek felfedezni és egészen új perspektívából tudják bemutatni a világot.

fendi_parrot_ardrone_milano_3

A divatszakma szereplői szintén folyamatosan figyelemmel követik ezeket a trendeket, sok luxusmárka a technikai újdonságok alkalmazása révén próbálja meg bizonyítani modernitását, aktualitását. 2011-ben például a Burberry a ruházati cégek közül elsőként sugározott élő internetes közvetítést bemutatójáról, 2012-ben Diane von Furstenberg modelljei Google Glass szemüvegben léptek a kifutóra, és megemlíthetjük Lady Gaga tavaly novemberi színpadi repkedését is. A FENDI bemutatójáról készült videót megnézhetjük a cég honlapján vagy youtube csatornáján.

A bejegyzés trackback címe:

https://dronvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr157478902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása