DrónVilág

gaga_hexakopterAz extravagáns énekesnő jó celebhez méltóan eddig se ment a szomszédba néhány furcsa ruhadarabért, legújabb albumának bemutatókoncertjén azonban sikerült rátennie még egy lapáttal. New Yorkban egy zárt körű eseményen mutatta be legújabb “repülő” kosztümjét, amely a Volantis fantázianevet kapta.

A Techhaus Studio által készített darabot talán kissé túlzás volt “ruhaként” aposztrofálni, tulajdonképpen egy nyitott utazófülkés hexakopter emelte fél méteres magasságba a hírességet, hogy aztán rövid színpad feletti körözés után épségben landoljon. Az énekesnő láthatóan nagy megkönnyebbüléssel hagyta el a szerkezetet. “Habár tulajdonképpen csak egy járműről beszélünk, számomra mégis metafórikus jelentéssel bír. Ma este én lehettem a hangok járműve.” – fogalmazta meg Gaga kissé elvont módon a tesztrepüléssel kapcsolatos érzéseit. Az mindenesetre nem valószínű, hogy a közeljövőben ilyen ruhákkal telnének meg a kőbányai nagymamák gardróbjai.

Címkék: Érdekesség VTOL

A bejegyzés trackback címe:

https://dronvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr377478726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Drón a milánói divathét kifutója felett | DrónVilág 2014.02.25. 16:45:05

[…] Glass szemüvegben léptek a kifutóra, és megemlíthetjük Lady Gaga tavaly novemberi színpadi repkedését is. A FENDI bemutatójáról készült videót megnézhetjük a cég honlapján vagy youtube […]
süti beállítások módosítása