DrónVilág

blade_inductrix_1.jpgAki a drónokkal most kezd ismerkedni és valami különlegesre vágyik, annak most kapóra jöhet a Horizon Hobby legújabb nanokoptere. Ezen a belépő szinten a gyártóknak nincs túl sok lehetőségük a kreativitásra, a beltéri használatra szánt kvadkopterek külsőre nem mutatnak túl nagy különbséget, teljesítmény tekintetében meg pláne nem. Az Inductrix ezzel szemben első ránézésre felkelti figyelmünket nem éppen szokványos, négylevelű légcsavarjaival, melyek a hasonló kopterekhez képest jóval tömzsibbek. A gép törzse emiatt nyújtottabb, kialakítása tetszetősen emlékeztet a cég FPV versenygépeire.

blade_inductrix_3.jpg

De ami még ennél is fontosabb, hogy a propellerek masszív védőkeretet kaptak. A Blade-nél végre rájöttek, hogy kezdő drónpilóták számára nincs idegesítőbb, mint percenként a földre zuhant gép után hajlongani és a rotorok épsége miatt aggódni, melyek a legkisebb ütközés következtében könnyen deformálódnak vagy eltörnek. Az Inductrix a többi versenytárshoz képest emiatt sokkal folyamatosabb és kényelmesebb játékélményt nyújt annak, aki először próbálkozik a repkedéssel.

blade_inductrix_2.jpg

Az Inductrix tervezői gondoltak azokra is, akik nem csak a drónok irányítása, de a bütykölés terén is gyakorlatot kívánnak szerezni. A koptert megrendelhetjük „lapraszerelt” változatban, a szerelés nem egy ördöngős művelet és remek alkalom az alapismeretek elsajátítására. Árcetli 50-70 dollár körül.

A bejegyzés trackback címe:

https://dronvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr547638048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása