DrónVilág

dan_bilzerian_1.jpgFegyverek, drónok, bikinis csajok - Dan Bilzerian megmutatja, hogyan élnek napjaink unatkozó milliomosai. A floridai rosszfiú, aki egyszerre színész és egy neves online pókerklub alapítója, egy nemrég közzé tett videófelvétel tanúsága szerint nem éppen olcsó módját választja az aktív kikapcsolódásnak.

Receptje igen egyszerű, nem kell más hozzá, mint egy rakás különböző típusú kézifegyver és néhány drón, amiken megmutathatod a barátaidnak célbalövési képességeidet.

A néhány perces szórakozás által keletkezett anyagi kárt látva bizonyára felszisszennek majd otthon néhányan, a csúnyán szitává lőtt Phantom kopterek darabja például 1000 dollár körül van. Dan Bilzerian egyébként korábban részt vett a tengerészgyalogság egy képzésén, ahonnan fegyverek veszélyes használata miatt kirúgták.

A bejegyzés trackback címe:

https://dronvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr527630418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása