DrónVilág

reszeg_phantom_lecsap_1.jpgKét srác vadonatúj Phantom 3-as kvadkopterét próbálgatta a kaliforniai Huntington Beach-en, de ez nem mindenkinek tetszett. Egy félmeztelen helyi erő csúnyán elintézte a közel félmillió forintot érő járgányt, most vandalizmus vádjával állítják bíróság elé.

Az incidensről videófelvétel is készült, ezen hallható, hogy az ittas állapotban lévő férfi kémkedéssel vádolja és illegálisnak titulálja az utcájában repkedő drónt, majd egy csuklómozdulattal padlóra küldi vélt ellenfelét.

A Phantom tulajdonosai, akik történetesen egy közeli modellbolt dolgozói, most feljelentést tettek az ügyben, lévén Amerikában a 900 dollárnál nagyobb értékű rongálás már bűncselekménynek számít. A férfi utólag azzal védekezett, azért lett rettentő mérges a kopterre, mert nemrég lopták el a személyi igazolványát és azt hitte, kémkednek utána. Tanúlság: részegen ne kössünk bele a drónokba!reszeg_phantom_lecsap_2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dronvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr377566586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása