DrónVilág

ad_talon_1.jpgKét stílusos drónnal gazdagodott júniusban az AD kínálata, bizonyítva ezzel, hogy a kevésbé ismert cégeknek is van keresnivalójuk a piacon. Az AD-Talon és az AD-mini egyike sem hoz magával világmegváltónak beharangozott újításokat, mégis első ránézésre képesek megdobbantani a hobbi kopterek kedvelőinek szívét.

ad_talon_2.jpgA 450-es Talont gyakorlókopterként olyanok számára ajánlja a cég, akik a későbbiekben tervezik a nagyobb kategóriára való fellépést. Éppen ezért „lapraszerelt” változatban is kapható, lehet próbálkozni a házi barkáccsal. Vezérlőnek a jól ismert Naza mellett választhatjuk a Naze32 vagy a XAircraft MiniX-et. Az áramvonalas kialakítású fedélzet orránál egy Mobius akciókamera figyel, plusz egy második FPV-kamerának is akad hely.

action_drone_ad_mini_1.jpgAz ADm (mini) nevének megfelelően egy apró (280mm) versenykopter full szénszálas vázzal. Sajnos egyelőre csak a vázat rendelhetjük elő, minden mást nekünk kell hozzáépítenünk. Cserébe a gyártó ígérete szerint 4S akkumlátorokkal egy elképesztően fürge koptert varázsolhatunk belőle.

action_drone_ad_mini_2jpg.jpgAmi az árakat illeti, az ADm 165, míg a Talonért 390-450 dollárt kell kipengetnünk attól függően, hogy mennyire szeretnénk repülésre készen kézhez kapni.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dronvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr757558942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása