DrónVilág

sky_hero_eper_belgium_1.jpgVolt ám meglepődés a belgiumi Bevel általános iskolások arcán, amikor az udvar felett megjelent egy gyümölcsökkel megpakolt drón. Az akció a június 28-án megrendezésre kerülő Ínyencek Napja szervezőinek ötlete volt, akik a jó minőségű és egészséges hazai élelmiszereknek kívánnak reklámot csinálni.

sky_hero_eper_belgium_2.jpgA frissen szedett epret egy Sky Hero Spyder fedélzetére rögzítették, a kvadkopter néhány tiszteletkör megtétele után szállította le az értékes árut. A  gyerekek persze elképesztően élvezték, hogy egy „igazi” drónt láthatnak és boldogon pózoltak a karbonmadárral.

sky_hero_eper_belgium_3.jpgHogy a Sky Hero háza táján miként értékelték a Spyder legújabb bevetését, nem tudni, a nagy reményekkel induló gyártó honlapja ugyanis két hónapja átalakítás alatt áll. Eddig bemutatott drónjaik elképesztő menőre sikerültek, csak remélni tudjuk, hogy az ütős folytatáson dolgoznak és ezért a hírzárlat.sky_hero_spyder_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dronvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr607557552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása