DrónVilág

kutya_vedo_reklam

Vicces, ám annál komolyabb mondanivalóval bíró kampányba kezdett az amerikai a Humane Society. A non-profit társaság arra próbálja meg felhívni figyelmünket, hogy a kutyák nem a szórakoztatóipar termékei. Ennek érzékeltetésére indítottak egy internetes webáruházat, ahol különböző fajtájú kölyökkutyák közt böngészhetünk, rendelést követően pedig 1 napon belül már házhoz is szállítják a választott kedvencet. A vásárlás folyamatát egy elképesztően cuki reklámfilm mutatja be, e szerint a kutyusokat drónok emelik a levegőbe és repítik jövendőbeli gazdijaikhoz.

Persze a videóban bemutatott házi kedvenc online rendelésének ötlete nem valós, a vásárlás opciója helyett az oldal látogatói figyelmeztető üzeneteket kapnak, ezek a kutyák élőlényként való kezelésének fontosságát és az értük vállalt felelősségünkre figyelmeztetnek. Hasonló sikert ért el nemrég a magyar DeadLens Pictures kisfilmje, nézzük és osszuk meg minél többen, még ha ebben nem is repkednek kvadkopterek.

A bejegyzés trackback címe:

https://dronvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr417479374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása