DrónVilág

ingatlan_dron_1

Drónokkal és profi színészekkel készített videó az új divat a hirdetésekben - állapítja meg az egyik hazai közvetítő cég. Az ingatlanbazár.hu cikke szerint világszerte egyre többen választják eladásra szánt lakhelyük bemutatásának eme új formáját, aminek következtében Amerika és Európa-szerte nem csak a megvásárolt, de a bérelhető drónok száma is jelentősen nőtt.

ingatlan_dron_2

A viszonylag olcsó és egyszerűen elkészíthető felvételek nem csupán látványosak, de olyan szemszögből képesek bemutatni az adott ingatlant, amire a vevőnek még a helyszínen se lenne módja. Gondoljunk csak a tető és ereszcsatornák állapotának felmérésére, vagy ne adj' Isten a szomszéd telken megbúvó szemétégetőre.

Valamikor a professzionális fényképezés, a diavetítés és online alaprajz volt a menő, most úgy tűnik, a a következő évtized divatja a drónnal készült légifelvétel lesz. Egyes irodák már saját vágószemélyzetet tartanak fent és produceri ügynökséghez hasonlítanak, olyan is akad, aki profi színészeket kér fel egy-egy nívósabb ingatlan bemutatására.

ingatlan_dron_3

Hogy az új hóbort mikor gyűrűzik be hozzánk, nem tudni, de nagyon várjuk az alternatív, magyar verziók megjelenését. Mert hát ki tudna nemet mondani egy roskadozó rákospalotai garázsra, ha azt a Barátok közt Vili bácsija ajánlgatja, miközben haját egy kvadkopter propellerei borzolják?

Címkék: Érdekesség

A bejegyzés trackback címe:

https://dronvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr187479372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása