DrónVilág

school_drone_3

Amerika-szerte hatalmas médiavisszhangot keltett egy Tennessee államban élő apuka, aki drónnal kísérte iskolába nyolc éves lányát. Chris Early maga is meglepődött, hogy teljesen hétköznapinak szánt akcióját még a Times is felkapta, mi több, egyenesen a világ legcikibb szülőjének nevezte. Szerencsére Chris nem sértődős fajta, csak nevetett, amikor meghallotta, hogy a jó murinak szánt repülés ilyen nagy felhajtást kapott.

school_drone_1

A Knoxville városában élő apukának saját filmes cége van és rendszeresen repül Phantom 2 kvadkopterével. Egyik nap meg akarta lepni valamivel a lányát, ezért miután elbúcsúzott otthonról, utána repült és filmre vette, ahogy osztálytársaival az iskolába tart. Chris elmondása szerint nem tervezi lánya rendszeres megfigyelését és követését, de ahogy a Times magazin újságírója viccesen mejegyezte, csak várjuk ki Katie első randiját!

school_drone_2

Egy biztos: az aggodalmaskodásra hajlamos amerikai szülők fejében el lett ültetve a gondolatot és ez ad némi magyarázatot az óriási médiafelhajtásra. Mert ha valahol, akkor a Biztonság és Védettség hazájában kellő hírverés és marketing mellett nagy jövője lehet a hasonló megoldásoknak.

Címkék: Amerika Érdekesség

A bejegyzés trackback címe:

https://dronvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr837479360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása