DrónVilág

drone_japan_nuclear_2

Nukleáris sugárzásra figyelmeztető matricával jelölt drónt találtak Tokióban, ráadásul nem akárhol. Az 50 centiméter átmérőjű kopterre szerda reggel bukkantak a japán kormányfő hivatalának tetején – számol be róla a Reuters. A drónt rendkívüli intézkedések mellett, egy hatalmas, kék ponyvával letakart dobozban szállította el a különleges egység,  mivel fedélzetén egy kamera és ködgyertya melle egy kis műanyag palackot is találtak.

drone_japan_nuclear_1

A palack tartalmát jelenleg is vizsgálják, egyelőre nem tudni, hogy csak ízetlen tréfáról vagy valós fenyegetettségről van szó. Abe Sindzó kormányfő  jelenleg Indonéziában tartózkodik, így komoly merényletről nem beszélhetünk. Japánban nem tilos a drónokkal való repkedés, a repterek és légifolyosók környékének kivételével 250 méteres magasságig bárki felmerészkedhet.

 

drone_japan_nuclear_3

A bejegyzés trackback címe:

https://dronvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr167479356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása