DrónVilág

lanykeres_2

Annak a bizonyos kérdésnek feltevését sok férfi előszeretettel bolondítja meg valamilyen extrém helyszínnel, eseménnyel vagy módszerrel. Mostanában egyre többen hívják segítségül a modern technológiát és szövik bele a lánykérés folyamatába kedvenc kopterüket. Van, aki a gyűrűt rögzítik egy drón fedélzetére, így repíti a kiszemelt leányzóhoz. Ilyen emlékezetes akcióval lepte meg Valentin-napkor kedvesét Wang Feng kínai rocksztár, de a lánykérés eme kreatív módját más lovagok is alkalmazták már előtte.

A kaliforniai Kevin Dilliard szintén különleges meglepetéssel készült barátnője számára, akit megkért, hogy próbálja fel az FPV szemüveget egy pillanatra, majd kopterével a magasba emelkedett. Amikor a gép már kellően eltávolodott a homokos tengerparttól, láthatóvá vált az a hatalmas felirat, amelyet Kevin előzőleg a homokba rajzolt. Mikor a lány levette a szemüveget, hősünk már ott térdelt mellette gyűrűvel a kezében.

lanykeres_1

Címkék: Érdekesség

A bejegyzés trackback címe:

https://dronvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr737479352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása