DrónVilág

drone_shotgun_california

Egészen hihetetlen akciójelenetről számolt be az amerikai Inside magazin. Larry Breaux kaliforniai házának közelében egyik nap ismeretlen eredetű kvadkopter jelent meg, a tulajdonos azonban kiszúrta a leskelődőt, magához ragadta sörétes puskáját és egyetlen jól irányzott lövéssel leszedte a nem kívánatos betolakodót. A jelenetet a drón kamerája és Larry helyszínen tartózkodó barátja is videóra vette, így két szemszögből követhetjük nyomon az eseményeket - mondhatni „profi” forgatási anyag készült.

A felvétel elején jól érzékelhető, a kopter irányítója igencsak megijed a házból váratlanul fegyverrel a kezében kirohanó lakótól és megpróbál gyorsan kereket oldani. Larry később elmesélte, ekkor „Vedd fel!” kiáltással gyorsan odadobta a telefonját barátjának, de a shotgun biztonsági zárja miatt nem tudott még lőni. A drón azonban továbbra is a ház közelében repkedett, a férfinek ezért volt ideje újból megcélozni és telibe trafálni a birtokháborítót, amely azonnal a földre zuhant. Larry szerint a drón lelövésekor kiáltást hallott a közeli domb tetejéről, de a pilóta kilétére azóta sem derült fény. A felvételt rögzítő chip sértetlen maradt, így ezzel az ackiófilmmel gazdagodott a világ.

Címkék: Amerika Érdekesség

A bejegyzés trackback címe:

https://dronvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr107479346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása