DrónVilág

telekom_locsolodron_1

A modern haditechnika eszközeit is bevetik hazánkban annak érdekében, hogy egy magyar leány se maradjon szárazon az idei húsvéti locsoló-szezonban – számolt be róla az Origo. Érdeklődésünkre a Magyar Honvédség megerősítette, a vizes vödörrel felfegyverzett drónok bevetése nem kormányutasításra történt, mindössze az egyik hazai mobilszolgáltató által szervezett akcióról van szó.

telekom_locsolodron_3

A Telekom kreatív csapata egy jól megtermett hexakopterrel érkezett a Zala-megyei Lendvajakabfára, hogy locsolás-ügyben kisegítsék a helyi férfiállományt. A szlovén határ közelében fekvő település lakosságának 80 százaléka nő, így nagy volt a kockázata annak az esetleges katasztrófahelyzetnek, hogy egyes hölgyek szárazon megússzák az idei Húsvétot. A locsolódrón gimbaljára rögzített vödör jó magyar szokás szerint jéghideg csapvízzel kerül megtöltésre, ezt egy ügyes kis szerkezet billenti meg a kellő pillanatban, így juttatva az égi áldást a megfelelő célpont nyakába.

telekom_locsolodron_2

Aki szeretné kivenni részét a mókából, az hagyjon egy kommentet a Telekom erre dedikált Facebook-fényképén és a drón máris elindul a lendvajakabfai asszonytábor irányába. Jókívánságunkat a kopterre szerelt hangszórók segítségével egy kellemes férfihang juttatja el a hölgyekhez, közvetlenül az öntözés műveletének megkezdése előtt.

/fotó: Origo/

Címkék: Magyar Érdekesség

A bejegyzés trackback címe:

https://dronvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr487479326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása