DrónVilág

drone_experidance_2

Leonardo da Vinci életének legrejtélyesebb momentumait járja körül új táncjátékában az ExperiDance társulat, amely ezúttal a megszokottnál is extravagánsabb látványvilággal készül. Az április 17-én debütáló “Én, Leonardo” című produkcióban az itáliai művész alakjához méltóan a modern technológia legújabb vívmányai is szerepet kapnak, egészen pontosan kvadkoptereket láthat majd a nagyérdemű a színpadon. A drónok próba közben már megtekinthetőek a társulat által kiadott “így készült” videóban.

A 24 táncost felvonultató darab bemutatójára a budapesti RaM Colosseumban kerül sor, ez lesz az első alkalom, hogy magyar művészeti előadásban drónokkal találkozhatunk. Ezt követően a milánói világkiállítás mellett Európa számos országába elviszik a Meskó Zsolt rendezte produkciót és bíznak az elmúlt 15 évhez hasonló, sikeres turnéban.

drone_experidance_1

Címkék: Magyar Érdekesség

A bejegyzés trackback címe:

https://dronvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr647479322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása