DrónVilág

91_old_phantom_loose

A holland Aaldrik Grondman-ra senki se mondhatja, hogy nem halad a korral. A 91 éves bácsika saját bevallása szerint egy ideje a drónok szerelmese, nemrég beruházott egy DJI Phantom-ba. Szerda délután úgy döntött, megejti a tesztrepülést Arnhem városkájában, ami sajnos nem sült el jól: a drón önállósította magát és eltűnt a messzeségbe.

Az öregúr később bevallotta, elképzelhető, hogy véletlenül rossz GPS koordinátákat adott meg az útitervben. Úgy véli, nem juthatott messzire a kóbor kopter, és a becsületes megtalálónak nyomravezetői díjat ajánlott fel. Azóta lehet, hogy a város lámpaoszlopain az eltűnt cicák-kutyák plakátjai mellett megjelentek a Phantom-ot kereső hirdetések.

lost_drone

Címkék: EU VTOL

A bejegyzés trackback címe:

https://dronvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr647479302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Elrepült a drónja, egy hónappal később a rendőrség hozta vissza | DrónVilág 2015.04.10. 19:32:05

[…] biztosan emlékeznek még arra a holland bácsikára, akitől múlt hónapban szökött meg frissen vásárolt Phantom-ja. Neki és a hasonló módon […]
süti beállítások módosítása