DrónVilág

drone_circus_amsterdam_2015_1

Különleges és elképesztően látványos show-nak ad otthont Amszterdam idén ősszel. Az Air 2015 elnevezésű rendezvény szervezésébe a holland királyi légierő is besegít és azt ígérik, újraértelmezik a légi bemutató fogalmát: több száz pilóta nélküli eszközt szerelnek fel lézerekkel és projektorokkal, ezek fognak körbe-repkedni az Amszterdam Arénában.

drone_circus_amsterdam_2015_2

A drónok különböző formájú hologramokat vetítenek majd a levegőbe és közben akrobatikus mutatványokkal szórakoztatják a nagyérdeműt. Mindezt megspékelik majd zenei aláfestéssel és speciális effektekkel, a bemutató videó alapján valahogy így:

A rendezvény honlapján túl sok részletet nem közöltek a szervezők, a belépő ára egyelőre ismeretlen, de a B-középbe biztosan olcsóbb lesz. Egyébként a Disney is dolgozik egy hasonló látványvilág megalkotásán, 2013-ban le is védettek egy technológiát, amelynek segítségével hatalmas marionettbábukat mozgatnának a levegőben.
disney_drone_patent

A bejegyzés trackback címe:

https://dronvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr727479262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása