DrónVilág

cupidrone_1

"Love is in the air” - az olaszországi Verona városában egy apró, piros kvadkopter köröz az utcák felett szerelmes párok után kutatva, még egy bizonyos Júlia erkélyét is felkeresi. A stílusosan csak Cupidrone-nak nevezett járgány vörös rózsákkal van felfegyverkezve, megfelelő célpont esetén pedig máris dobja a virágot. A várt hatás nem marad el, mindenki rendkívül boldog: a hölgyek örülnek a rózsának, a férfiak meg a drónnak.

Mindeközben Zhang Ziyi színésznő (Csúcsformában 2, Egy gésa emlékiratai) beírta magát a történelem lapjaira azzal, hogy ő az első nő, akinek egy DJI Phantom kérte meg a kezét. Na jó, a kvadkopter csak a gyűrűt szállította, az ötlet megálmodója egy ismert kínai rock sztár, Wang Feng volt, aki a drón megérkeztével kikapta az értékes szállítmányt és térdre ereszkedve tette fel a nagy kérdést. A lánykérés nem volt éppen zárt körű, az akcióra Ziyi születésnapi buliján került sor, de így legalább van róla fotó.

zhang_ziyi_drone

A bejegyzés trackback címe:

https://dronvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr317479250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása