DrónVilág

pope_francis_1

A 35 éves Michael Sy Yu minden bizonnyal kétszer is meggondolja majd, hol és kiről akar exkluzív felvételeket készíteni. A figyelmetlen fotós 3 millió forintnak megfelelő bűntetést kapott, miután egy kamerával felszerelt drónról próbált meg néhány különleges képet lőni Ferenc pápáról Manilában.

pope_francis_3

A katolikus egyházfő január 15-én érkezett a Fülöp-szigeteki fővárosba, a négy napos látogatást óriási biztonsági intézkedések kísérték, így sok helyen teljes légtérzárat is elrendeltek. Hősünk ezt az apróságot hagyta figyelmen kívül, amikor szombat délelőtt apró kopterével a levegőbe emelkedett.

pope_francis_2

Mint utólag kiderült, a Diamond Hotel környékén indított magánakciónak nem volt sok értelme, a pápa ugyanis nem vett részt az ott zajló sajtókonferencián, már egy várossal arrébb járt. A férfit a rend őrei azonban így is gyorsan lekapcsolták és miután semmilyen engedélyt nem tudott felmutatni, jelentették az esetet a helyi légügyi hatóságnál. Az eredmény egy csinos kis csekk és a tanulság minden más dróntulajdonosnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://dronvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr767479230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása