DrónVilág

uav_konferencia_bemutato_2014_okt_7

Mindenekelőtt elnézést kell kérnünk olvasóinktól, de sajnos a késői meghívó miatt szerkesztőségünk tagjai nem tudtak személyesen is részt venni a magyar UAV szakma szempontjából kiemelt jelentőségű eseményen. Viszont összegyűjtöttük a konferencia második napjáról készült anyagokat.

A Magyar Honvédség hírei szerint az újmajori gyakorlótéren magyar és lengyel fejlesztésű drónokat láthattak a kilátogatók. Ami a hazai felhozatalt illeti, a HM EI Zrt. teljes palettával érkezett, ott volt a Bora:

uav_konferencia_bemutato_2014_okt_4

...az IKRAN:

uav_konferencia_bemutato_2014_okt_3

...és a METEOR 3MA is:

uav_konferencia_bemutato_2014_okt_5

Ami viszont a magyar multirotorok külsejét illeti, hát...van még min dolgozniuk a dizájnereknek. De legalább tudnak rajban repülni.

uav_konferencia_bemutato_2014_okt_2

A lengyel WB Electronics egy hatalmas szárnyfesztávolsággal bíró merevszárnyút, a Fly Eye-t hozta el magával:

uav_konferencia_bemutato_2014_okt_6

Bónusz feladat: olvasóink segítségét kérjük az alábbi piroskához, milyen gyártó melyik modellje lehet ez? Várjuk a kommenteket.

uav_konferencia_bemutato_2014_okt_1

A képeket a Honvédségtől, az MTI-től és a VEOL honlapjáról lőttük, további felvételekért klikk a linkekre.

A bejegyzés trackback címe:

https://dronvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr157479168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csaillagvári Zsolt 2014.11.01. 09:31:30

Bónusz kérdésre a válasz: Kínai Skywalker X8 hobbi modell repülő másolata. :)

Péter 2014.11.01. 17:38:27

Miért hobbi modelleket használnak?

PhanThomas 2014.11.06. 14:56:45

Tevedes! En lattam a gepet kozelrol, es repulni is. Semmi koze az X8 hoz, vagy csak annyi ,hogy mindketto csupaszarny. tehat annyiban hasonlit egymashoz mint pl ket 4 kereku gepkocsi. Egyebkent az X8 kb 2m fesztavu, ez pedig joval 3m felett van. Viszont volt ott egy masik csupasarny ami nagyjabol az X8 mereteiben es formajaban is. Az a HMEI sajat fejlesztese a tv riportok szerint legalabbis. Szoval a bonusz kerdesre jo lenne a helyes valaszt is megkapni. Ha valaki TENYLEG tudja, posztoljon!!!
süti beállítások módosítása