DrónVilág

base_spotify_partydrone_2

Múlt szombaton Antwerpenbe érkezett Ibiza nagy sikerű partisorozata, a DLDK (Don’t Let Daddy Know), a belga szervezők pedig ez alkalomból egy egészen egyedi ötlettel rukkoltak elő. A koncertre interneten jegyet váltókat a regisztráció során arra kérték, adják meg kedvenc zeneszámukat, melyeket az egyik legismertebb streamelő szolgáltató, a Spotify közreműködésével feltöltötték egy zenei listába.

base_spotify_partydrone_3

Ezt követően építettek egy általuk Party Drón-nak elnevezett multirotort, amely három, összesen 450 watt teljesítményű hangfalat képes a levegőbe emelni, plusz színes ledek meg apró robotlámpák villognak rajta.

base_spotify_partydrone_1

A rendezvény bejáratánál aztán ez a hat rotoros szerkezet fogadta a közönség tagjait. A drón a jegy regisztrációs száma alapján azonosította az érkezőket, a fedélzetén rögzített okostelefon a Spotify listáról gyorsan betöltötte a korábban megadott zeneszámot és már dolgozhattak is a hangszórók. Így aztán mindenki úgy indulhatott az éjszakába, hogy közben a feje fölött egy drónból üvöltött kedvenc zenéje.

Címkék: Érdekesség VTOL

A bejegyzés trackback címe:

https://dronvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr487479162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása