DrónVilág

flying_productions_da_vinci_1

A Flying Production egy fiatal izraeli cég, másfél évvel ezelőtt kezdtek el UAV pilóták oktatásával foglalkozni, majd úgy döntöttek, megpróbálnak saját fejlesztésű eszközökkel betörni a hadipari és védelmi célú drónok piacára. Az IAI és az Elbit mellett nem lesz könnyű dolguk, de a cég vezetői szerint egy kelet-európai ország már leadta rendelését a most bemutatott Da Vinci könnyűsúlyú trikopterre.

flying_productions_da_vinci_2

A Da Vinci karonként dupla rotorral és 90 perces repülési idővel büszkélkedik, három és fél kilogrammos teherbírása átlagosnak mondható, mint ahogy 45 kilométer/órás végsebessége és 10 kilométeres hatótávolsága is. Ami viszont figyelemre méltó, hogy akár 3.6 kilométeres magasságba is felröppenhetünk vele, persze jó kérdés, hogy onnan mennyit lát a nem túl méretes elektro-optikai és infra kamera. Érdekes megoldás a kettős háromszög-szerkezet, a főkonzolt kívülről köti össze a propellereket tartó triangulum váz. flying_productions_da_vinci_3

A bejegyzés trackback címe:

https://dronvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr167479156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása