DrónVilág

blade_pico_qx_2Érezhetően közelít a karácsony, a szórakoztató elektronikai cégek főszezonja, akik szinte minden héten bemutatnak egy-egy újdonságot. A Horizon Hobby RC helikopterekre és multirotorokra szakosodott leányvállalata, a Blade egy minden eddiginél apróbb kvadkopterrel rukkolt elő azzal a nem titkolt szándékkal, hogy a legfiatalabb drón-rajongókat hódítsa meg.

blade_pico_qx_1

A Pico QX hossza nem éri el a 10 centit és súlya mindössze 8, azaz nyolc gramm! Kifejezetten gyerekeknek illetve kezdőknek ajánlott gépecske, SAFE (Sensor Assisted Flight Envelope) technológiájának köszönhetően pofonegyszerű röpködni vele. Sőt, egy szimpla gombnyomással szaltóra bírhatjuk a levegőben.

blade_pico_qx_3

A drón beltéri használatra ajánlott, a sötétben végrehajtott mutatványokat piros-zöld-kék színben villogó ledek teszik látványossá. Felszállás előtt nem árt biztonságos helyre menekíteni törékeny értékeinket! A Pico QX USB-n keresztül tölthető, kapunk hozzá rotorvédőket, pótalkatrészeket, mindezt körülbelül 15 ezer forintért.

Címkék: Gyártó

A bejegyzés trackback címe:

https://dronvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr97479154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atomnyi újdonság a mini drónok kedvelőinek | DrónVilág 2014.11.03. 11:38:36

[…] kellett sokat várniuk a miniatűr drónok kedvelőinek a néhány hete bemutatott Pico QX versenytársára, tenyérnyi multirotorral jelentkezett az amerikai Swann Xtreem is. Az […]
süti beállítások módosítása