DrónVilág

aerovironment_qube_1

Az AeroVironment kvadkopterének segítségével a rendőrök gyorsan elkapták azt a négy tinédzsert, akik egy közúti ellenőrzés során estek pánikba és menekültek az út menti kukoricásba. Az észak-dakotai Grand Forks városának rendfenntartói gyorsan előkapták négy rotoros szolgálati drónjukat, melynek infrakamerái elől nem rejtőzhettek sokáig az éjszaka leplében reménykedő fiatalok. Fél órán belül már ketten közülük a rend őreinek társaságát élvezhették, nem sokkal később társaik is begyűjtésre kerültek.

la–fi–adv–civil–drone

Az akció ráadásul a Szövetségi Légügyi Hivatal jóváhagyásával történt, a Grand Fork-i kapitányság elsők között kapott engedélyt az éjszakai drón-használatra. Alan Frazier seriffhelyettes megerősítette, kizárólag folyamatban lévő akciók, például üldözések során alkalmazzák a drónt. Például így:

A bejegyzés trackback címe:

https://dronvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr537479138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása