DrónVilág

steadidrone_mavrik_1

A SteadiDrone új, négy rotoros, csúcsminőségű alkatrészekből épített drónja szeptember 1-től lesz kapható. A bő fél méteres átmérőjű Mavrik-ot a maga 2 kilogrammos teherbírásával a QU4D nagytestvérének szánja a dél-afrikai cég, ennek megfelelően a két modell sok hasonlóságot mutat.

Ami a külsőt illeti, a QU4D központi konzol szürkeségét a Mavrik-nál végre  felváltotta egy élénkpiros fedél, ami azon kívül, hogy baromi jól mutat, kellően masszív, beépített LED, vészkapcsoló és USB interface-el rendelkezik és minden bizonnyal sokat javít a kvadkopter láthatóságán.

steadidrone_mavrik_2

A karbon-alu kereten állítólag rengeteget dolgoztak, hogy még gyorsabban összehajtogatható legyen, plusz jár hozzá egy remek utazóbőrönd, úgyhogy a szállítás sem túlzottan helyigényes.  A QU4d orrán már jól bevált AlexMos brushless gimbált nem cserélték le, mehet rá a GoPro (igényesebbeknek Sony NEX 5/7) kamera 180, felfelé és lefelé pedig 90 fokos látószöggel.

steadidrone_mavrik_3

Hasznos újdonság az akkumlátor állítható tartóeleme, ennek segítségével a drón tetején vagy alján is elhelyezhetjük az energiaforrást szolgáltató egységet. A repülésirányító rendszer maradt a Pixhawk Flight kontrollere. Nincs adat a maximális repülési időről, de 20-30 perccel számolhatnak a potenciális vásárlók, akiknek cirka 5000 dollárt kell majd kipengetniük egy Mavrik-ért.

Címkék: Afrika VTOL Gyártó

A bejegyzés trackback címe:

https://dronvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr917479110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása