DrónVilág

november_man_2

Az egykori 007-es legújabb akció-thrillere „The November Man” címmel holnap kerül bemutatásra. A filmben egy különösen veszélyes ex-CIA ügynököt alakító színészt egykori munkáltatója a legmodernebb technikai eszközök segítségével próbálja meg kiiktatni, a célpont nyomonkövetésére például egy drónt vetnek be. A rendező, Roger Donaldson elmondása szerint manapság egy kémekről szóló film elengedhetetlen kellékei a multirotorok, hiszen már számos rendfenntartó erőnél alkalmaznak ilyen eszközöket.

november_man_1Donaldson nem csak magában a filmben, de egyes jelenetek felvevételénél is előszeretettel használt drónokat, sőt, annyira megtetszett neki a kamerával repkedő gép, hogy az erre szerződött pilóta és fotós két hét helyett végül négy hónapot töltött a stábbal. A két munkatárs végül még háttérszerepet is kapott, a filmben mint CIA ügynököket láthatjuk őket felbukkanni.

Címkék: Média Érdekesség

A bejegyzés trackback címe:

https://dronvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr477479108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása