DrónVilág

tbs_gemini_1

Gemini névvel új hobbidrónt dob piacra a Team Black Sheep. A Caipirinha és Discovery modellek után ismét egy saját gyártású  géppel rukkolt elő az elképesztő légifelvételeiről elhíresült csapat. Az fpvlab fórumán leleplezett apróság formatervezése nagy hasonlóságot mutat a Shrediquette GEMiNi hexakopterrel (balra), ami nem véletlen.

tbs_gemini_4.jpgA TBS-nek annyira megtetszett a több nemzetközi díjat besöprő minidrón koncepciója, hogy megkeresték a prototípus tervezőjét, William Thielicke-t és közös munkát ajánlottak. A fejlesztések eredménye lett ez a letisztult külsővel és beépített kamerával rendelkező multirotor, melyet 130 ezer forintnak megfelelő összegért hamarosan bárki hazavihet.

tbs_gemini_3.jpgElődjéhez képest a TBS Gemini valamivel nagyobb házat kapott, több hely jut az aksinak és egyéb kütyüknek, de összsúlya még így se haladja meg a 400 grammot. Sajnos maximális repülési ideje mindössze 10 perc. A repülésirányító rendszert kicserélték Taulabs-ra, ez rendelkezik egy automata stabilizációs funkcióval, ami a kezdő pilóták dolgát hivatott megkönnyíteni. A propellereket 10 fokos szögben megdöntötték, ettől, valamint a saját fejlesztésű ESC-ktől fürgébb lett a gép, végsebessége eléri a 90 km/órát.

tbs_gemini_2

A Gemini kifejezetten szabadidős felhasználásra készült, tipikusan a családi nyaralás vagy baráti piknikezések szórakoztató kelléke. Könnyű kezelni, kis helyen elfér és jó minőségű légifelvételeket készíthetünk vele. Előrendelhető augusztus végétől, az első sorozat szeptemberben kerül kiszállításra.

Címkék: VTOL FPV Gyártó

A bejegyzés trackback címe:

https://dronvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr407479104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása