DrónVilág

library_drone_usf

A dél-floridai USF vezetői szerint fontos, hogy a legújabb technológiák és eszközök a hallgatók rendelkezésére álljanak, így az őszi szemesztertől kezdve már akár drónt is lehet kölcsönözni az egyetem könyvtárában. Persze nem a házibulik minőségi dokumentálása a cél, a tanulók szigorúan tanulmányaikkal kapcsolatos kísérletekhez és projektekhez használhatják a kamerával felszerelt kvadkoptert.

Az alapos indoklás mellett rövid tanfolyamot kell majd elvégeznie annak, aki a drónt kívánja irányítani, a „bevetéseken” pedig egy tantestületi tagnak is jelen kell lennie. Az első próbarepülésre már sort is kerítettek, egy szabadtéri jazz-koncertet filmeztek le madártávlatból. Az 1500 dolláros masina épségéért mindenki saját pénztárcájával felel.

Címkék: Amerika Kutatás

A bejegyzés trackback címe:

https://dronvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr257479066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása