DrónVilág

digital_sputnik_intuitive_aerial_aerigon_1Az észt Digital Sputnik világítástechnikusai összeálltak egy svéd dróngyártó szakembereivel és szó szerint új megvilágításba helyezték a filmkészítést. A nagy teljesítményű LED panelekkel operáló DS fényforrásait az Intuitive Aerial „Aerigon” multirotorjára rögzítették, új perspektívát nyitva ezzel a rendezők és operatőrök előtt.

digital_sputnik_intuitive_aerial_aerigon_2

A DS LED Heli Light System névre keresztelt, repülő reflektor összteljesítménye 1.5 kilowattnyi plazma égő (HMI) fényerejével egyenlő. Kaur Kallas vezérigazgató szerint ilyen brutális fényerőre még egyetlen repülő szerkezet sem volt képes, a filmkészítők számára tehát most lehetőségek egészen új tárháza nyílik meg.

digital_sputnik_intuitive_aerial_aerigon_3

Az Aerigon hexakopter korábban Black Armored Drone (B.A.D.) néven futott be sikeres karriert Svédországban és Angliában. Amerikában és az Egyesült Arab Emírségekben is népszerű ez a 15 kilós hasznos teherbírásra képes, 20 perces üzemidővel rendelkező multirotor, melynek hat pár propellerét tizenkét  motor hajtja meg. Az erőforrást  egy 660 wattórás akku adja, arról nincs információ, hogy a LED lámpák működtetéséhez szükséges energiát mi biztosítja. A drón wifin keresztül egy iOS alkalmazás segítségével is irányítható. Árcetli: 25 000 euró (7.5 millió HUF) mely tartalmazza a 3 éves, teljes körű garanciát és örök licenszt a gyártó szoftveres frissítéseire.

Címkék: EU Média Gyártó

A bejegyzés trackback címe:

https://dronvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr27479042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása