DrónVilág

vegas_drone_bottle_service_1

A Marquee Dayclub pultosai számára marad a távirányító, a bulizó vendégeknek már egy drón viszi ki az italokat. Az újfajta kiszolgálási módot múlt hétvégén alkalmazták először a Cosmopolitan hotel medencés partijairól híres klubjában, ahol bizony akadnak túlzsúfolt pillanatok. Ilyenkor általában csak az jut koktélhoz, aki közvetlenül a bárpultnál nyomorog. Ezt a problémát kívánja most orvosolni az a jól megtermett, nyolc propelleres multirotor, melynek aljára egy jéggel és italokkal megpakolt vödör került rögzítésre.

A drónpincérnek köszönhetően bárki könnyedén rendelhet magának frissítőt, egyetlen feltétel, hogy adott asztal vendégei minimum 20 000 dolláros (!?) fogyasztást produkáljanak – írja a helyi Vegas Seven magazin.

vegas_drone_bottle_service_2

Az extrém akcióval kapcsolatban máris számos kritika fogalmazódott meg, sokan úgy gondolják, nem éppen biztonságos egy illuminált fiatalokkal teli szórakozóhely felett reptetni az üvegekkel megpakolt, jó 10-15 kilós drónt. Szakemberek hozzáteszik, a kiszolgálás pillanatában hirtelen nagy súlytól megszabaduló multirotor egyensúlyának megtartása tapasztalt pilótát igényel. Nem lenne meglepő tehát, ha a médiában megjelent hírekre reagálva az FAA is hamarosan vizsgálódni kezdene.

A bejegyzés trackback címe:

https://dronvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr137479036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Drónpincérek lephetik el a szingapúri éttermeket | DrónVilág 2014.10.09. 13:44:57

[…] is próbálkoztak, Las Vegas egyik népszerű klubjában például egy multirotor segítségével szolgálják fel a […]
süti beállítások módosítása