DrónVilág

auvsi_conference_2014_1

A floridai Orlando-ban megkezdődött a Pilóta Nélküli Járművek Nemzetközi Szövetsége (AUVSI) által szervezett éves kiállítás és vásár, melyen közel 600 cég mutatja meg magát és szinte minden órában lehull a lepel egy-egy újdonságról. A csütörtökig tartó rendezvényen szinte valamennyi dróngyártó óriás képviselteti magát, ott lesz a Lockheed, a Northrop, a Boeing, a General Atomics, a Textron  és az AeroVironment - csak hogy a legismertebbeket említsük. Ők minden bizonnyal továbbra is az állami megrendelésekre, elsősorban a hadiparra fókuszálnak majd.

auvsi_conference_2014_2

A kis- és középkategóriás dróngyártók standjai már jóval izgalmasabbnak ígérkeznek a köznép számára, hiszen a Parrot, a Yamaha, a Microdrones, a Schiebel vagy a SteadiDrone a kereskedelmi célú, mindennapos felhasználásra szánt eszközeiket mutatják be. Van néhány komolyabb hiányzónk, a legnagyobb meglepetés a kínai DJI, a brit BAE Systems és az izraeli Elbit távolmaradása.

auvsi_conference_2014_3

A repülők és multirotorok gyártói mellett természetesen a különböző kiegészítők, képalkotó eszközök, szenzorok és szoftverek készítői is jelen lesznek a vásáron, mint például a FLIR, a Fluxdata, az L-3 Communications és a Sagetech. Igyekszünk minden fontosabb újdonságról beszámolni!

auvsi_conference_2014_4

A bejegyzés trackback címe:

https://dronvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr997479010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása