DrónVilág

susb_expo_2014_logo

Minden jegy elkelt a csütörtökön kezdődő Small Unmanned Systems Business Exposition-re, ahol a szakma nagyágyúinak előadásai mellett neves fejlesztőcégek és gyártók képviselőivel találkozhatnak a résztvevők. A két napos drón-expo programja és a felszólalók listája nemrég került véglegesítésre, az előadásokat az alábbi csatornán keresztül élőben is figyelemmel kísérhetjük.

susb_expo_2013_chris_andersen

A legnagyobb érdeklődés minden bizonnyal Chris Anderson (fent) beszédét övezi majd, a 3D Robotics vezérigazgatója pénteken 1 órától lép színpadra. Az amerikai Szövetségi Légügyi Hivatal (FAA) képviseletében James Williams, a Pilóta nélküli Légijármű Rendszerek Integrálásáért felelős programiroda vezetője érkezik San Francisco-ba; az ő szavait szintén nagy várakozás előzi meg, hiszen a drónok civil szférában történő elterjedésének legfőbb gátját az FAA jelenlegi szabályai jelentik.

susb_expo_2013_2

Anderson mellett számos más, a pilóta nélküli légijárművek és a hozzájuk kapcsolódó hardveres-szoftveres megoldások gyártásában élen járó vállalat vezetője szólal fel. Többek közt ott lesznek az Airware, a Pix4D, az Alta Devices és az Aerialtronics képviselői, hogy kifejtsék a drónipar jövőjéről alkotott elképzeléseiket, terveiket, no és persze bemutassák saját fejlesztéseiket. Rajtuk kívül befektetők, újságírók, tanácsadók, egyetemi professzorok népes vendégseregére számíthatnak a szervezők.

sponsors_susb_expo_2014

A bejegyzés trackback címe:

https://dronvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr417479000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása