DrónVilág

drone_zenekar_2Igazán különleges és látványos koncertre számíthatnak azok, akik kilátogatnak a most hétvégén megrendezésre kerülő Amerikai Tudományos és Mérnökfesztiválra. A legnagyobb tengerentúli tudományos fesztiválon először lép fel élőben a Kmel Robotics drón-zenekara, melynek tagjai különböző hangszereken adnak elő igazi klasszikusokat.

A hexakopterekből álló együttes zenészei a számukra egyedi módon kialakított szintetizátorok, ütős- és vonóshangszerek segítségével játszanak majd a nagyérdeműnek. Bemutatkozó videójuk alapján minden bizonnyal népszerű előadók lesznek.

A drón-zenekar mostani fellépését a fesztivál egyik alapítója és főszponzora, a pilóta nélküli rendszerek gyártásában is élen járó Lockheed Martin támogatja. Nem ez az első alkalom, hogy a Kmel Robotics kutatói extrém előadással szórakoztatnak minket: év elején már bemutatkozott kvadkopterekből álló tánccsoportjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://dronvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr487478984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ilyen táncoslábú drónokat még nem láttál! | DrónVilág 2014.05.23. 11:41:13

[…] hogy pilóta nélküli repülőket vonnak be a művészet világába, korábban hallottunk már zenélő és graffitiző, sőt, cirkuszi akrobata drónokról […]
süti beállítások módosítása