DrónVilág

kopterworkx_hammer_x8Nemzetközi szinten is felveszi a versenyt a legjobb multirotoros gépekkel a Kopterworx legújabb, felső kategóriás kvadkoptere, a Hammer X8. A négy éve alakult cég távirányítású modellek és alkatrészek forgalmazásával kezdte, a pilóta nélküli gépek elterjedésével fokozatosan bővítette profilját és ma már a legnépszerűbb gyártók gépeit árulják. Munkájukból kifolyólag rengeteg terméket volt alkalmuk megismerni, ezért döntöttek úgy, hogy saját fejlesztésbe fognak. 2012 őszén létrehozták szolgáltató cégüket, a légifotózással és filmezéssel foglalkozó Kopterworx Productiont, ahol már a frissen elkészült Hammert használták. A négy dupla-rotorral felszerelt koptert most hamarosan bárki megvásárolhatja, persze valószínűleg egy kisebb autó áráért, de cserébe igazi szakértők által készített csúcsgépet vihet haza.

Hasznos teherbírásuk alapján négy különböző X8-as modellt kínálnak, a kisebb változat nagy végsebességre (50km/h) vagy hosszú repülési időre (30 perc) képes, míg az X8-20-at akár 20 kilóval is megpakolhatjuk. A fel-és leszállást segítő plusz karok repülés közben természetesen behúzhatóak. Mindegyik Hammert felszerelték OSD rendszerrel, telemetriával, rádió transzmitterekkel és vezeték nélküli videólinkkel, jár hozzá egy különleges rezgéscsillapító rendszerrel megspékelt kameratartó állvány és persze az FPV képernyő. A szállítást megkönnyítendő a rotorokat tartó rudak páronként összehajthatóak.

kopterworkx_hammer_x8_2

Címkék: EU Média VTOL Gyártó

A bejegyzés trackback címe:

https://dronvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr797478876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása