DrónVilág

auvsi_drone_prize_2014A Pilóta Nélküli Légijármű Rendszerek Nemzetközi Szövetsége (AUVSI) által meghirdetett nyílt megmérettetés célja, hogy a drónok számtalan felhasználási módját demonstrálja és felhívja a világ figyelmét a technológiában rejlő lehetőségekre. Fő szponzorként az oregoni ATI állt a projekt mellé. Amatőr modellezők, hobbipilóták vagy professzionális UAS gyártók egyaránt jelentkezhetnek; ehhez mindössze egy, a drón küldetését bemutató rövid videót kell készíteni.

A szakértőkből álló zsűri az elbírálás során azt vizsgálja majd, hogy a bemutatott megoldás vagy módszer milyen jellegű és mennyire széleskörű problémára kínál megoldást, illetve szolgál közérdekű célokat. A legjobb három csapat Portlandba utazhat és a döntő során élőben küzdhet meg a 10 000 dolláros fődíjért. Regisztrálni még egyelőre nem lehet, a verseny honlapján feliratkozhatunk a részletes szabályzattal ígéretük szerint hamarosan jelentkező szervezők hírlevelére.

Címkék: Pályázat

A bejegyzés trackback címe:

https://dronvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr777478868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása