DrónVilág

lakemaidbeers_drone_deliveryAz amerikai Lakemaid Beer vezetőinek nagyon megtetszett az Amazon csomagküldéses próbálkozása, így gondoltak egyet és saját szakmájukban is kipróbálták a módszert. Mert hát mit csináljon az a szegény minesottai lékhorgász, aki a végeláthatatlan jégmező közepén, a legközelebbi italbolttól mérföldekre hirtelen megkíván egy igazi klasszikus, amerikai  Lagert? Szerencsére ez a hihetetlen dilemmákhoz vezető, kényelmetlen szituáció megoldódni látszik. A Lakemaid Beer Drón bárkit bármilyen horgászterületen képes villámgyorsan ellátni akár egy egész rekesz sörrel. Okostelefon segítségével rendeljünk és fizessünk mobilneten, adjuk meg tartózkodási helyünk koordinátáit és a gép GPS segítségével hamarosan már hozza is a garantáltan jéghideg frissítőt. A Lakemaid Beert egyébként a világszerte ismert horgászkellékeket és csalikat forgalmazó finn Rapala dobta piacra, így a drón akár néhány otthon felejtett horgot és ólmot is utánunk hozhat.

Jack Supple igazgató szerint ígéretes tesztrepüléseket végeztek és jóval kevesebb problémával kellett szembesülniük, mint például az Amazon dolgozóinak. A környezeti adottságoknak köszönhetően a drónnak nem kell sűrűn lakott területek felett repülnie, nincsenek fák, elektromos vezetékek vagy egyéb zavaró elemek. Felhőkarcolók vagy gigantikus épületegyüttesek  helyett a lékhorgászok apró kunyhókkal is megelégedtek, így az FAA által előírt maximális repülési magasságot be tudják tartani. Az üzlet egyetlen akadálya Amerikában a drónok kereskedelmi célú felhasználását tiltó, jelenleg is hatályban levő törvény, amelyet ígéretei szerint a Hivatal 2015 végéig felülvizsgál.

A bejegyzés trackback címe:

https://dronvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr437478856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Megoldódhat a világ szegényeinek gyógyszerellátása | DrónVilág 2014.03.31. 21:10:28

[…] mit és hova lehetne elrepíteni egy drónnal: a pizzától kezdve a szendvicseken át a sörösrekeszig a feltalálók  szinte minden hagyományos szállítási formát forradalmasítanának. Andreas […]

Szárnyra keltek a jégkrémek Budapest felett | DrónVilág 2014.07.18. 22:16:07

[…] azonban már számos példát láthattunk arra, hogy élelmes vállalkozók pizzát vagy éppen sört szállítanak drón […]
süti beállítások módosítása