DrónVilág

Ki vagy, doki?

2014/01/10

tardisNem, ez nem egy költői kérdés, hanem a BBC egyik nagy sikerű sci-fi sorozatának címe. A történet alapja, hogy a főhős egy TARDIS névre keresztelt időgéppel mászkál. A TARDIS kívülről egy kék színű, angol rendőrségi telefonfülke, belülről meg minden más és egy csomó különleges képességgel rendelkezik. A részletekbe ne is menjünk bele, a lényeg, hogy a BBC egyik partnercége, a távirányítású kamerákkal történő filmezésre szakosodott Flyonix Ltd. annyira belelkesült, hogy megépítették az igazi repülő TARDIS-t.

Vagyis egy hat duplarotorral felszerelt telefonfülkét, íme a végeredmény (videóhoz olvass tovább!).A kreatív csapat a filmkészítés mellett más érdekes munkákat is maga mögött tudhat már: készítettek repülő mosógépet, fűnyírót és egy dubaii megrendelő számára GPS-el irányított iszap-porszívó yachtot.

Címkék: Anglia Érdekesség

A bejegyzés trackback címe:

https://dronvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr507478840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása