DrónVilág

uav_solutions_phoenix30

Múlt héten rendezték meg a Secured Cities 2013 elnevezésű konferenciát, amelynek keretén belül a marylandi cég  bemutatta Phoenix 30 nevű drónját, egy négy propelleres, 3 kilós VTOL-t. Kis méreténél, könnyű súlyánál fogva gyorsan mozgatható és bevethető, a hálózati/IP alapú fix EO és infrakameráinak köszönhetően pedig képes villámgyors videót készíteni és továbbítani bármilyen számítógépre, MAC-re vagy tabletre.

A Phoenix mellett kiállításra került a cég Allerion 25 fantázianevű kvadro koptere is, amelynek súlya szintén az FAA által megszabott 25 fontos (~11 kg) határa alatta van. Ezt a gépet kifejezetten rendőrségi, katonai és egyéb biztonsági szervek számára tervezték, vízszintesen elhelyezett kettős kamera rendszerének köszönhetően a felhasználók egyszerre láthatják a hagyományos és hőtérképes élőképet.

A bejegyzés trackback címe:

https://dronvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr817478784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása