DrónVilág

elevated_element_baltimoreDrón Művészet: Baltimore címmel jelentetett meg fotóalbumot egy Baltimore-ban élő házaspár, Terry és Belinda Kilby. Közös vállalkozásukban, az Elevated Element elnevezésű projekt során a legújabb UAV technikák segítségével készítenek légifelvételeket, ezekből adtak ki könyv formájában is egy válogatást. A képeket két hónapon keresztül egy helyi galériában megrendezett kiállításon is megtekinthetik az érdeklődők potom 5 dolláros belépő befizetése után és az élelmes páros már internetes áruházát is megnyitotta.

Mint elmondták, eleinte modellboltokban vásárolható hobbigépekkel dolgoztak, de később saját koptert építettek, hogy nagy felbontású kamerákat tudjanak használni. “A drónok használatában számos más ország az USA előtt jár, rengeteg jó dologra lehet használni ezeket a gépeket. A mi célunk az volt, hogy erősítsük a technológia iránti pozitív hozzáállást, miközben új művészeti ágat hozunk létre.“ – foglalta össze röviden projektjük lényegét Terry. Munkájukat már több nagyobb média elismerte, könyvükről többek között a National Geographic és a CBS amerikai televízió is beszámolt.

Címkék: Média Érdekesség

A bejegyzés trackback címe:

https://dronvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr897478738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása