DrónVilág

prisonFegyvert, kést, ráspolyt, drogot vagy bármi mást valamilyen ügyes trükkel becsempészni a foglyoknak - ez mindig is a börtönélet része volt. Dél-Georgiában a kreativitás úgy látszik nem ismer határokat, a héten néhány szélhámos egy dohányáruval megrakott távirányítású helikopterrel próbált meg átjutni a Calhoun State börtön falain. A kísérlet kudarcot vallott, egy felügyelő kiszúrta a kis helikoptert amint az a kapun keresztül berepült, így azonnal megkezdődött az irányítók keresése.

A helyi serif elmondása szerint félórával később kiszúrtak egy közeli utcában parkoló fekete autót, amelyben a drónt kezelő bűnözők ültek. Közben a koptert is sikerült begyűjteniük, fedélzetén néhány szál cigarettával. Bár ez a mennyiség összevetésre sem érdemes pl. az országhatárokon folytatott drogkereskedelem méreteivel, a hatályos törvények szerint a kísérletért akár 20 év is kiszabható. A kockázat tehát nem igazán érte meg, az ötletes módszert pedig nem valószínű, hogy külön értékelik majd a bíróságon.

A bejegyzés trackback címe:

https://dronvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr517478802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csempészdrónt fogtak az orosz határőrök | DrónVilág 2014.05.19. 13:12:32

[…] drónt fogtak el, így végre utolérték amerikai kollégáikat, akik a közelmúltban több hasonló esetet […]
süti beállítások módosítása