DrónVilág

whopper_dropper_2.jpgSan Francisco utcáin élő hajléktalanoknak osztogatta az egyik ismert gyorsétterem szendvicseit a Dronelyfe nevű csapat, méghozzá nem is akármilyen módon. A burgereket egy Whopper Dropper-nek keresztelt drón szállította, az átadás pillanatát pedig videó formájában meg is örökítette. Ezekből a felvételekből készült aztán az alábbi kisfilm, amit készítői hangsúlyozottan nem a gyorsétterem reklámjának szánnak.

A házi barkács kvadkoptert egy speciális vevőegységgel és egy markolófejjel egészítették, bár sajnos a videóban túl sok részletet nem láthatunk róla. A hajléktalanok viszont láthatóan örömmel fogadták az égből pottyant ingyenkaját. Azt nem tudni, vajon a Dronelyfe tagjai kértek-e külön engedélyt az FAA-tól erre az akcióra.

A bejegyzés trackback címe:

https://dronvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr587612076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása