DrónVilág

sport_science_antonio_brown_1.jpgA „Tudomány a sport mögött” című tévés sorozat keretében rekordkísérletre vállalkozott az NFL egyik legjobb elkapója, Antonio Brown. A Steelers játékosa egy 110 méteres „punt” behúzásával szerette volna beírni magát a Guiness könyvek lapjaira, igaz, a tojáslabdát ezúttal nem az ellenfél rúgta neki, hanem egy Phantom kvadkopter dobta le a magasból.

sport_science_antonio_brown_2.jpgAhogyan az a felvételen látható, a drón által magasba emelt, majd a pálya felett elengedett játékszer 130 kilométer per órás sebességre gyorsult, mielőtt Brown kezei között landolt. Ez jó 50 km/h-val több, mint a legerősebb NFL passz. A műsor készítői szerint a labda elkapására 3 századmásodperce volt a játékosnak, a reflexeivel tehát nincs gond.

A bejegyzés trackback címe:

https://dronvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr307569320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása