DrónVilág

eleven_play_dancing_drone

Futurisztikus előadást mutatott be a japán Eleven Play Tokióban. A csoport tagjai három kvadkoptert vontak be a koreográfiába, a közös tánc egészen lenyűgöző látvány, a begyakorlás minden bizonnyal rengeteg munkát és szakértelmet igényelt. Nem ez az első alkalom, hogy pilóta nélküli repülőket vonnak be a művészet világába, korábban hallottunk már zenélő és graffitiző, sőt, cirkuszi akrobata drónokról is.

A 4 perces jelenetnek természetesen átvitt üzenete is van. A rövid történet elején az emberrel harmonikus kapcsolatban álló, fedélzetükön fehér piramist egyensúlyozó drónokat láthatunk, de a gépek önálló tudatra ébrednek, a táncosok elveszítik az irányítást felettük és rémülten menekülnek. Az előadás végén már csak a kvadkoptereket láthatjuk a színpadon , amint saját táncukat ropják különböző vetített fényjátékok társaságában.

Címkék: Ázsia Érdekesség

A bejegyzés trackback címe:

https://dronvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr827479030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása